Een reanimatiecursus op eigen locatie: dat verzorgen we graag! Heeft u de indicatie van onze zakelijke tarieven gezien en wenst u een offerte op maat te ontvangen? Vul het formulier in om binnen een paar uur een offerte op maat te ontvangen voor een reanimatiecursus op uw locatie.

Vul de bedrijfsnaam (of bijvoorbeeld sportvereniging) in waar de reanimatiecursus gegeven moet worden.
Naam(Vereist)
Waar moet de cursus gegeven worden?
Wat voor type reanimatiecursus wenst u?(Vereist)
Om hoeveel personen gaat het?(Vereist)

Hoeveel deelnemers – bij benadering – zullen deelnemen aan de reanimatiecursus?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  Stuur optioneel een foto mee van de beoogde ruimte waar de reanimatiecursus moet worden gegeven, zodat we direct kunnen beoordelen of de ruimte geschikt is.

  Waarom een reanimatiecursus voor mijn werknemers?

  Als bedrijfseigenaar is de veiligheid van uw werknemers van het grootste belang. Het is niet alleen belangrijk om te zorgen voor een veilige werkomgeving, maar ook om voorbereid te zijn op noodsituaties zoals een hartstilstand. In dergelijke gevallen kan het verschil tussen leven en dood worden gemaakt door de snelheid en kwaliteit van de eerste hulp die wordt verleend: en die dient te worden verleend door omstanders, ofwel uw werknemers. Daarom is het organiseren van een reanimatiecursus op uw eigen bedrijf een verstandige keuze.

  Door uw werknemers op te leiden in reanimatie, zorgt u ervoor dat zij in staat zijn om snel te reageren in geval van een noodsituatie. Dit kan niet alleen levens redden, maar kan ook de tijd tot de aankomst van professionele hulpverleners verkleinen doordat uw werknemers precies weten wanneer zij 112 moeten bellen; hierdoor wordt de kans op herstel van het slachtoffer vergroot.

  Bovendien toont het aan uw werknemers dat u als werkgever geeft om hun welzijn en dat u bereid bent om te investeren in hun training en ontwikkeling. Dit kan bijdragen aan een positieve werksfeer en de betrokkenheid en loyaliteit van werknemers vergroten. Een reanimatiecursus wordt door onze cursisten altijd als zeer prettig en leerzaam ervaren; tijdens de cursus is er voldoende ruimte voor een luchtig gesprek. Uw werknemers zullen het nog maanden over de cursus hebben. In die zin kunt u de cursus ook nog eens als teambuilding beschouwen.

  Een reanimatiecursus kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf en kan worden gegeven op een moment dat het u en uw werknemers het beste uitkomt. Oók in de avonduren of in het weekend! Het is een relatief korte cursus die praktische en bruikbare vaardigheden leert die uw werknemers de rest van hun leven kunnen gebruiken.

  Het organiseren van een reanimatiecursus op uw eigen bedrijf is dus niet alleen een verstandige zakelijke beslissing, maar ook een bewijs van uw toewijding aan de veiligheid en het welzijn van uw werknemers. Door het aanbieden van deze cursus, kunnen zij het verschil maken in noodsituaties en mogelijk levens redden. Zorg ervoor dat uw werknemers goed zijn opgeleid en voorbereid zijn op noodsituaties en boek vandaag nog een reanimatiecursus voor uw bedrijf.