Bent u op zoek naar een reanimatiecursus voor uw werknemers of een leerzame teambuilding activiteit? Een reanimatiecursus op uw eigen locatie kunt u boeken via CursusReanimatie.nl!

Direct naar kosten reanimatiecursus in: Amsterdam | Rotterdam | Utrecht | Eindhoven | Maastricht | Breda | Tilburg | Amersfoort / Laren / Blaricum / Het Gooi

U heeft op uw bedrijf een AED hangen en één of twee van uw werknemers hebben een BHV-opleiding gevolgd. Maar wat als uw BHV’er iets overkomt? Of uw BHV-er is op vakantie? Zou niet iedere werknemer moeten kunnen handelen? Met een voordelige reanimatiecursus op uw eigen kantoor, leren wij al uw werknemers hoe ze moeten reanimeren en een AED bedienen!

CursusReanimatie.nl biedt naast een overzicht van reanimatiepartners voor individuele trainingen, ook zelf reanimatiecursussen op locatie aan. De initiatiefnemers van deze site geven zelf ook non-profit trainingen bij de Stichting Reanimatie 3B-Hoek als vaste thuisbasis. Reanimatiecursussen op uw eigen locatie bieden we echter ook zakelijk aan. Voor de zakelijke markt rekenen we marktconforme tarieven.

Kosten reanimatiecursus op locatie

Een reanimatiecursus is al mogelijk vanaf € 38,- excl. BTW per werknemer, bij een groep van 24 werknemers. Het tarief is afhankelijk van de reistijd en afstand (gerekend vanaf Lansingerland). Onderaan de pagina vindt u voorbeeldtarieven per stad uitgewerkt.

Een grotere groep is onwenselijk omdat de instructeur elke cursist een levensreddende vaardigheid moet aanleren en de kwaliteit en aandacht voor elke cursist hierdoor hoog moet zijn. Aan de vermelde prijzen op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend, ze zijn ter illustratie: voor elke situatie maken wij een offerte op maat. U neemt een cursus per 8 personen af: ook bij minder deelnemers betaalt u voor 8 personen.

Vergaderruimte met plaats voor 8 reanimatiepoppen

Grote groep leren reanimeren

Als er meer dan 24 mensen op één locatie moeten worden opgeleid, zetten we óf meerdere instructeurs in op dezelfde dag óf werkt onze instructeur meerdere aaneengesloten dagen.

Hoelang duurt de reanimatiecursus op locatie?

De reguliere basiscursus reanimatie geven we op externe locaties meestal in een verkorte versie van 2 uur en 15 minuten. Bij kleinere groepen kunnen we iets langer stil staan bij aanvullende vaardigheden en kennis (niet-reanimeren verklaring, burgerhulpverlening, hulpmiddelen) en meer scenario’s oefenen.

Iedere werknemer ontvangt een digitaal reanimatiecertificaat

We geven de training conform de inhoudelijke richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR). Al onze instructeurs zijn door de NRR gecertificeerd. De training bestaat uit het leren herkennen van een hartstilstand, leren en oefenen van de vaardigheden conform het reanimatieprotocol, gebruiken van de AED en oefenen in scenario’s. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van de NRR, ook erkend door de European Resuscitation Counsil.

Reanimatietraining op eigen locatie

Onze instructeurs moeten veilig kunnen werken en uw cursisten moeten veilig kunnen oefenen. Daarom hebben we een stoel per persoon nodig, minimaal 1 tafel en een stroomvoorziening. We zullen de locatie vooraf met u doornemen. Bij het aanvragen van een offerte kunt u foto’s van uw ruimte meesturen, zodat we die direct kunnen beoordelen.

Let erop dat er een ruimte beschikbaar is met voldoende vrije plaats is voor het plaatsen van reanimatiepoppen. Dit kan ook bijvoorbeeld in een gang zijn waar de poppen naast elkaar kunnen worden neergelegd.

1 reanimatiepop per cursist
Reanimatiecursus presentatie in vergaderruimte

Het presentatiedeel kan in een andere ruimte gehouden worden, bijvoorbeeld uw bedrijfskantine of vergaderruimte. De cursus bestaat uit drie delen: uitleg en stapsgewijze instructie reanimatie, oefenen reanimatie, oefenen met AED. Er is voldoende gelegenheid voor vragen.

Uw werknemers ontvangen vooraf een e-learning (niet verplicht), een digitaal lesboekje, notitieblok en pen. En na afloop een digitaal reanimatiecertificaat.

AED cursus op locatie

Regelmatig schaffen bedrijven of verenigingen een AED aan, met de verwachting dat ze een cursus dienen te volgen voor het bedienen van de AED. AED’s zijn zó ontwikkeld, dat elke leek deze kan bedienen. De AED neemt niet de reanimatie over: daarom dient u altijd een reanimatiecursus te volgen, waarbij u ook kennismaakt met het inzetten van een AED. Heeft u een AED aangeschaft voor kantoor en wilt u dat uw werknemers weten hoe zij de AED kunnen inzetten tijdens een reanimatie?

Kosten reanimatiecursus Amsterdam

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 576€ 72
16€ 848€ 53
24€ 1.104€ 46
32€ 1.376€ 43
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Amsterdam, excl BTW, voorjaar 2024

Prijs reanimatiecursus Rotterdam

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 496€ 62
16€ 768€ 48
24€ 1.032€ 43
32€ 1.280€ 40
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Rotterdam, excl BTW, voorjaar 2024

Ook voor een reanimatiecursus in de directe omgeving in Rotterdam hanteren wij deze prijzen. Deze prijzen gelden ook voor een reanimatiecursus in Zoetermeer, Delft, Den Haag, Lansingerland (Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek), Schiedam, Vlaardingen, Zuidplas, Waddinxveen, Gouda, Leidschendam en Leiden.

Kosten reanimatiecursus Utrecht

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 536€ 67
16€ 816€ 51
24€ 1.080€ 45
32€ 1.312€ 41
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Utrecht, excl BTW, voorjaar 2024

Prijzen reanimatiecursus Eindhoven

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 656€ 85
16€ 928€ 58
24€ 1.200€ 50
32€ 1.440€ 45
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Eindhoven, excl BTW, voorjaar 2024

Ook voor een reanimatiecursus in de directe omgeving van Eindhoven hanteren wij deze prijzen. Deze prijzen gelden ook voor een reanimatiecursus in Geldrop, Valkenswaard, Nuenen, Best, Oirschot, Helmond, Bladel, Reusel en Waalre.

Prijzen reanimatiecursus Maastricht

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 816€ 102
16€ 1.088€ 68
24€ 1.344€ 56
32€ 1.600€ 50
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Maastricht, excl BTW, voorjaar 2024

Prijzen reanimatiecursus Breda

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 576€ 72
16€ 848€ 53
24€ 1.104€ 46
32€ 1.376€ 43
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Breda, excl BTW, voorjaar 2024

Ook voor een reanimatiecursus in de directe omgeving van Breda hanteren wij deze prijzen. Deze prijzen gelden ook voor een reanimatiecursus in Bavel, Teteringen, Etten-Leur, Prinsenbeek en Oosterhout.

Prijzen reanimatiecursus Tilburg

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 616€ 77
16€ 896€ 56
24€ 1.152€ 48
32€ 1.408€ 44
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Tilburg, excl BTW, voorjaar 2024

Prijs reanimatiecursus Amersfoort / Laren / Blaricum / Het Gooi

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 576€ 72
16€ 848€ 53
24€ 1.104€ 46
32€ 1.376€ 43
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Amersfoort, excl BTW, voorjaar 2024

Ook voor een reanimatiecursus in de directe omgeving in Amersfoort en Het Gooi hanteren wij deze prijzen. Deze prijzen gelden ook voor een reanimatiecursus in Blaricum, Eemnes, Bussum, Naarden, Huizen, Hilversum, Soest.