Bent u op zoek naar een reanimatiecursus voor uw werknemers? Een zakelijke reanimatiecursus kunt u boeken via CursusReanimatie.nl!

U heeft op uw bedrijf een AED hangen en één of twee van uw werknemers hebben een BHV-opleiding gevolgd. Maar wat als uw BHV’er iets overkomt? Of uw BHV-er is op vakantie? Zou niet iedere werknemer moeten kunnen handelen? Met een voordelige reanimatiecursus op uw eigen kantoor, leren wij al uw werknemers hoe ze moeten reanimeren en een AED bedienen!

CursusReanimatie.nl biedt naast een overzicht van reanimatiepartners voor individuele trainingen (non-profit), ook zelf reanimatiecursussen op locatie aan. De initiatiefnemers van deze site geven zelf ook non-profit trainingen bij de Stichting Reanimatie 3B-Hoek als vaste thuisbasis. Reanimatiecursussen op uw eigen locatie bieden we echter ook zakelijk aan.

Kosten reanimatiecursus op locatie

Een reanimatiecursus is al mogelijk vanaf € 34,- excl. BTW per werknemer, bij een groep van 32 werknemers. Het tarief is afhankelijk van de reistijd en afstand (gerekend vanaf Lansingerland). Onderaan de pagina vindt u voorbeeldtarieven per stad uitgewerkt.
Eén instructeur hanteert een maximale groepsgrootte van 8 personen: op één werkdag zijn maximaal aansluitend 4 groepen van 8 personen mogelijk. Een grotere groep is onwenselijk omdat de instructeur elke cursist een levensreddende vaardigheid moet aanleren en de kwaliteit en aandacht voor elke cursist hierdoor hoog moet zijn. Aan de vermelde prijzen op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend, ze zijn ter illustratie: voor elke situatie maken wij een offerte op maat. U neemt een cursus per 8 personen af: ook bij minder deelnemers betaalt u voor 8 personen.

Grote groep leren reanimeren

Als er meer dan 32 mensen op één locatie moeten worden opgeleid, zetten we óf meerdere instructeurs in op dezelfde dag óf werkt onze instructeur meerdere aaneengesloten dagen.

Inhoud en duur training reanimatie

De reguliere basiscursus reanimatie geven we op externe locaties meestal in een verkorte versie van 2 uur. Bij kleinere groepen kunnen we iets langer stil staan bij aanvullende vaardigheden en kennis (niet-reanimeren verklaring, burgerhulpverlening, hulpmiddelen). Dan duurt de cursus 3 uur.

Iedere werknemer ontvangt een digitaal reanimatiecertificaat

We geven de training conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR). Al onze instructeurs zijn door de NRR gecertificeerd. De training bestaat uit het leren herkennen van een hartstilstand, leren en oefenen van de vaardigheden conform het reanimatieprotocol, gebruiken van de AED en oefenen in scenario’s.

Hoe gaan we om met COVID-19?

De Nederlandse Reanimatieraad heeft duidelijke richtlijnen opgesteld voor trainingen ten tijde van de COVID-19 pandemie. Zo oefent ieder cursist op een eigen pop (of ieder zijn eigen ‘gezicht’ en ‘long’ afhankelijk van de groepsgrootte). We volgen de RIVM-richtlijnen en cursisten beademen niet op dezelfde pop. Doordat we 1,5 meter afstand dienen te houden tijdens de cursus, is er op uw locatie een (lege) ruimte nodig: ergens tussen de 70m² en 80m² zijn.

Reanimatietraining op uw bedrijf

Onze instructeurs moeten veilig kunnen werken en uw cursisten moeten veilig kunnen oefenen. Daarom hebben we 9 stoelen nodig op gepaste afstand, minimaal 1 tafel en een stroomvoorziening. We zullen de locatie vooraf met u doornemen en bespreken a.h.v. van foto’s en afmetingen op papier. Let erop dat de ruimte leeg dient te zijn voor het plaatsen van reanimatiepoppen.

Kosten reanimatiecursus Amsterdam

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 520€ 65
16€ 736€ 46
24€ 960€ 40
32€ 1184€ 37
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Amsterdam, excl BTW

Kosten reanimatiecursus Rotterdam

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 432€ 54
16€ 656€ 41
24€ 888€ 37
32€ 1120,-€ 35
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Rotterdam, excl BTW

Ook voor een reanimatiecursus in de directe omgeving in Rotterdam hanteren wij deze prijzen. Deze prijzen gelden ook voor een reanimatiecursus in Zoetermeer, Delft, Den Haag, Lansingerland (Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek), Zuidplas, Waddinxveen, Gouda, Leidschendam en Leiden.

Kosten reanimatiecursus Utrecht

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 440€ 55
16€ 672€ 42
24€ 912€ 38
32€ 1152€ 36
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Utrecht, excl BTW

Prijzen reanimatiecurs Maastricht

DeelnemersTotaalkostenKosten p.p.
8€ 854€ 108
16€ 1088€ 68
24€ 1320€ 55
32€ 1536€ 48
Prijzen reanimatiecursus op locatie in Maastricht, excl BTW