Teambuilding activiteiten spelen een cruciale rol in het versterken van de banden tussen collega’s en het verbeteren van de werksfeer. Daarom bieden wij een unieke teambuilding reanimatiecursus aan, speciaal ontworpen om teams samen te brengen door middel van het leren van essentiële levensreddende vaardigheden. Onze cursus is niet alleen een geweldige manier om de teamgeest te versterken, maar het biedt uw medewerkers ook de kennis en het vertrouwen om in noodgevallen te handelen.

Een bedrijfsuitje waar iedereen wat aan heeft

Uw werknemers leren in de reanimatiecursus te vertrouwen op elkaar terwijl zij gezamenlijk levensreddende technieken oefenen. Onze interactieve oefeningen zijn zó ontworpen om teamleden aan te moedigen om samen te werken en elkaar te steunen tijdens de hulpverlening. Daarnaast is effectieve communicatie essentieel in noodsituaties. In de reanimatiecursus wordt het belang van duidelijke communicatie en leiderschap benadrukt: vaardigheden die ook in de werkomgeving van pas komen.
Door samen een reanimatiecursus te volgen, ontwikkelt uw team een sterk gevoel van verantwoordelijkheid voor elkaars welzijn, wat leidt tot een meer zorgzame en ondersteunende werkomgeving.
Uw werknemers leren te presteren in stressvolle situaties doordat we in de reanimatiecursus levensechte scenario’s nabootsen. Zoals een collega die onwel wordt achter zijn bureau, terwijl de telefoon blijft door rinkelen en er paniek ontstaat.

Leerzame maar zeker ook leuk teambuilding uitje!

Onze reanimatiecursussen worden door onze klanten ontvangen als ontzettend leerzaam, en in tegenstelling tot wat deelnemers vaak vooraf verwachten, is het een verrassend leuk, sportief en inclusief teamuitje! Het is een leuke teambuilding doordat de cursus vol zit met humor om de zware inhoud over te brengen. Ook onthouden uw werknemers hierdoor de inhoud vaak voor langere termijn. Het is ook een sportief uitje, omdat de reanmatie pittig en zwaar is. Ten slotte is het een inclusief teamuitje kan iedereen een rol vervullen tijdens het teamuitje: ook werknemers die fysiek beperkt zijn, spelen een belangrijke rol in signalering, herkenning, alarmering, coaching en leiderschap.

Inhoud reanimatiecursus teambuilding

Onze teambuilding reanimatiecursus is flexibel en kan volledig worden aangepast aan de behoeften van uw team. De cursus kan plaatsvinden op uw locatie of op een externe locatie, zoals een vergaderruimte of conferentiezaal. Onze gecertificeerde instructeurs zorgen voor een veilige, ondersteunende en interactieve leeromgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt om deel te nemen en vragen te stellen.

Groepsgrootte teambuilding reanimatiecursus

We kunnen de reanimatiecursus in kleine en grote groepen aanbieden. Op kleine schaal is er meer aandacht voor het perfect aanleren van de vaardigheid. Op grotere schaal focussen we ons met meerdere instructeurs op intensieve samenwerking en het coachen van elkaars vaardigheden.